top of page

Blog 

Tu nájdete všetko o pleti, makeupe, tipoch a trikoch aj o procedúrach, ktoré ponúkame. 

Obrázek autoraBibi

Kozmetika Naobay

Aktualizováno: 13. 4. 2019

Naobay je kozmetika pochádzajúca z prímorského mesta Valencia na východe Španielska. Ide o prírodnú a organickú kozmetiku, ktorá je transparentná svojim zložením. Zaväzuje sa byť netestovaná na zvieratách, bezpečná, rešpektujúca vašu pokožku i životné prostredie.

Kozmetické výrobky značky Naobay sú VEGAN a neobsahujú lepok, preto sú vhodné aj pre celiatikov. Produkty Naobay obsahujú tie najlepšie prírodné materiály ako rastlinné a éterické oleje, ovocie, rastlinné výťažky korene a kvetinové vody. Všetky obaly značky Naobay sú vyrobené z recyklovateľného materiálu a sú 100% recyklovateľné.

Naobay je transparetná svojim zložením - preto uvádza percentuálny podiel organických a prírodných látok. Týmto krokom chce dosiahnuť, aby ľudia používajúci kozmetiku, vnímali zdravie ako dôležitú stránku života.

Neobsahuje parabény, geneticky modifikované materiály, silikóny, ropné deriváty, farbivá a syntetické parfúmy.


Pre nás, ako kozmetické štúdio, je veľmi dôležité, čo používame na pokožku našich zákazníkov. Chceme pozdvihnúť potrebu zamerania sa a používania kozmetiky, ktorá je skvelá nie len pre ľudí, ale aj pre životné prostredie a zvieratá. Značka Naobay spĺňa všetky naše požiadavky a preto sme vďační, že vám, ako našim zákazníkom, môže Bibi Beauty Štúdio ponúknuť a pracovať práve s touto značkou.


Kozmetické produkty Naobay sú rozdelené na:

1. Normálnu a suchú pleť

2. Zmiešanú pleť

3. Mastnú pleť

4. Omladzujúcu starostlivosť

5. Všetky typy pleti

Sú vhodné aj na citlivú pleť so sklonami k začervenaniu.




Naobay obsahuje organické prísady ako: aloe vera, olej z hroznových jadier, marhuľový olej, argánový olej, avokádový olej, kvetinová voda z levanduľe, jojóbový olej, citrónový a pomarančový extrakt, šípkový olej, sezamový olej, bambucké maslo, sladký mandľový olej, čajovníkový olej, vitamín E, žerucha a mnoho ďalších. Pre viac informácií o týchto a ďalších prísadách a ich účinkoch si môžete prečítať na www.naobay.sk.

118 zobrazení0 komentářů

Commentaires


bottom of page